Ontspannen moederschap - individuele Ma.Ma.cademy

Individuele begeleiding naar ontspannen moederschap

Jezelf in balans voelen en precies dát kunnen doen wat de bedoeling is. Niet in een rol maar als jezelf. In verbinding met je kern en je omgeving. Dat je kunt reageren op situaties vanuit een natuurlijke ontspannenheid en vooral dichtbij jezelf.

Lees meer over dit traject >

Ma.Ma.sterclass
Gratis

Maak kennis met Ma.Ma.cademy

 
Interesse?

Stuur me een mailtje

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Welke hulpvraag heb jij?

Ik bied een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, om te beoordelen welk programma of traject het beste bij jou past. Mail me je gegevens en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ja ik ben er klaar voor >

Zorgen om je kind?

Je hebt een hulpvraag voor je kind. Je loopt tegen iets aan wat geen fase is omdat het al langer duurt. Het probleem van jouw kind triggert jou. Het irriteert je, raakt je, maakt je machteloos of wanhopig. Je hebt al van alles geprobeerd om het op te lossen….

Jouw kind heeft een boodschap voor jou. Hij/zij laat iets zien in gedrag waar jij als ouder nog mee aan de slag mag. Alleen al het bewust worden brengt verandering.  

In de Ma.Ma.cademy sta jij centraal via jouw kind. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Ruimte voor jezelf

Stel je voor..., je wordt ’s ochtends wakker en je hebt een weids uitzicht over enorme landerijen. Je kunt zover kijken dat je geen einde ziet. Dat weidse uitzicht en vooral het gevoel erbij gun ik jou. Dat als je opstaat, je ruimte ervaart, je het gevoel hebt dat je alles kunt doen wat goed voelt voor jou, ook al heb je verplichtingen. Het gaat om de laag eronder.

De ruimte in jezelf ervaren en je vrij voelen in jezelf naast de dagelijkse dingen die er nou eenmaal bij horen, kan dat? Ja, dat kan. Ik geloof daar heilig in en ik wil je meenemen in het hoe. De Ma.Ma.cademy ondersteunt jou hierin. Jij gaat jouw talent ontdekken en leren hoe je iedere dag opnieuw de ruimte kunt ervaren door dit zelf te creëren. Niet gevangen in een systeem, maar krachtig in je moederschap staan en in de persoon die jij van binnen bent.

Kijk naar je kind en je weet welke kant je op mag gaan. Hoe mooi is dat, jouw kind, jouw leermeester en jij die van je kind.

Doe je mee?