Dubbel feest voor Gaaiker | Marieke Martens en Eva Zoutenbier

troostknuffels Mamagaai en Papagaai

Dubbel feest voor Gaaiker

‘Dubbel feest voor Gaaiker’ is het prentenboek bij de troostknuffels Mamagaai-Papagaai. Het vertelt het verhaal van Gaaiker, een papegaai die op een dag te horen krijgt dat zijn vader en moeder apart gaan wonen. In dit moeilijke proces komt Gaaiker erachter dat hij niet de enige is die dit meemaakt en dat er ook weer gelukkige tijden zullen aanbreken.


Het prentenboek is voor kinderen geschreven en bevat prachtige illustraties. Het verhaal kan ouders ondersteuning bieden om over scheiding te praten. Eva Zoutenbier, bedenker van de troostknuffels, kreeg in 2015 zelf te maken met een scheiding. Ze merkte hoeveel baat haar kinderen hadden bij een knuffel. “Dat gun ik andere kinderen ook.” Ze ontmoette Marieke Martens, kinder- en jeugdcoach, en samen maakten ze met dit verhaal het mooie project compleet.

48 Bladzijden
Full-colour gedrukt
Hardcover
24 x 17 cm
19,95 euro incl.verzendkosten, excl. troostknuffels

Bestel het boek nu met dit formulier dan krijgt u het boek zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Bestelformulier

mamagaai-papagaai | Marieke Martens en Eva Zoutenbier

Mamagaai-Papagaai

De papegaaien symboliseren hoe je als partners uit elkaar gaat, maar als ouders er samen bent voor je kinderen. De vleugels kunnen in en uit elkaar. De knuffels voelen zacht aan en kunnen troost bieden aan kinderen. Het maakt op kindniveau helder hoe ouders verdergaan na een scheiding. Hoe de knuffels kunnen worden ingezet lees je op de website van mamagaai-papagaai.nl

 

mamagaai - papagaai