Een geheel verzorgd weekend voor ouder en kind op een prachtige plek!

 

Ouder-Kind weekend voor jongens en meiden tussen 6-12 jaar (nog 3 plekken) 

14-15-16 september 2018!

Locatie: Atelier Dell'Arte in Wapserveen (Drenthe)

(zowel 2-3 als 4-persoonskamers, dus ook ideaal om een met een vriend/vriendin/zus te delen).

 

Peuternachtje 2,5 tot 4 jaar (nog 8 plekken)

21-22 maart 2019! 

Locatie: Erve Deperman in Reutum (Twente)

 

Een weekend speciaal voor moeders en dochters (nog 8 plekken)

22-23-24 maart 2019!

Locatie: Erve Deperman in Reutum (Twente)

 

Ben jij op zoek naar een geheel verzorgd weekend samen met je kind?  Dan is dit echt iets voor jullie. 

Even quality time voor elkaar, leuke workshops zoals kinderyoga, theater, bewegings- en creatieve activiteiten. Ook is er ruimte voor coaching voor jou en/of je kind. We nemen de tijd om met je te gaan zitten en aandacht te besteden aan je vraag.  Naast dit alles is er uiteraard ook voldoende tijd om met andere kinderen te spelen en te kletsen met de ouders of juist even alleen met je kind er op uit te trekken. 

Dit is jullie weekend; niets moet, alles mag!

 

Waar gaan we naar toe in maart?

In maart:

We zijn te gast bij Erve Deperman in Reutum. Deze prachtige, gerenoveerde boerderij is een monumentaal erfgoed en beschikt over verschillende kamers.

In de voormalige potstal zijn 5 royale boerderijkamers. De blauwe en de roze kamer bieden plaats aan 2 personen.  De groene en gouden kamer bieden plaats aan 4 personen. Deze kamers zijn zeer geschikt om te delen met een vriendin of goede bekende. De oranje kamer biedt plaats aan 4 personen. In deze kamer bevindt zich een schuifdeur waardoor er voldoende privacy is en gedeeld kan worden door ouders die elkaar niet kennen. De oranje kamer beschikt over een eigen koelkast. Verder zijn alle kamers uitgerust met een zitgedeelte, een douche en toilet, een haardroger en waterkoker (inclusief bijbehorende thee en koffie voor dagelijks gebruik). 

In de voormalige hooischuur zijn nog 3 kleinere kamers op de begane grond en op de bovenverdieping is er een tweepersoonskamer met eigen toilet en douche. Alle kamers zijn voorzien van luxe boxspring bedden, een eigen wastafel en in de hal is een keukenblok met koelkast voor het maken van thee, koffie of wat eten. 

In het voorhuis beschikken we nog over 3 twee-persoonskamers. Deze kamers delen een badkamer. 

 

Waar gaan we naar toe in september?

We zijn te gast bij Atelier Dell'Árte in Wapserveen. 

Op dit prachtige landgoed staan 2 vrijstaande groepsaccomodaties. De Schenkerij is een voormalige Saksische boerderij die stijlvol gerenoveerd is tot een droomplek met authentiek en historische elementen. De tuin heeft vele zithoekjes, een grote speelweide met trampoline en een zwembad met glijbaan. Het koetshuis is een idylisch vakantiehuis met grote tuin.  Ieder ouder-kind paar heeft zijn eigen slaapkamer. www.atelierdellarte.nl/groepsaccomodatie/

 

Wat gaat we doen?

Het weekend is jullie mini vakantie en daarom is het belangrijkste dat jullie samen genieten. Wij bieden verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten zijn gericht op samen doen, maar ook zullen er workshops of lessen gegeven worden die alleen voor de kinderen (denk aan kinderyoga, theater) of juist alleen voor de ouders zijn (denk aan yoga, meditatie). Bij alles geldt; niks moet, alles mag.

Anouk Testerink, trainer van 'bewegingskracht', komt bij ons een workshop geven: 'Ouder en kind in hun kracht.'

 

Wanneer is deze mini vakantie?

Op vrijdag ontvangen wij jullie vanaf 16:00 uur met een drankje en lekkers. We laten jullie kamer zien en hebben dan om ongeveer 18:00 uur een gezamelijk welkomsdiner. Vanaf de vrijdagavond tot aan de zondag middag zijn er diverse activiteiten, maar ook voldoende vrije tijd.  Op zondag nemen we weer afscheid van elkaar en hopen we dat jullie een overgetelijk weekend hebben gehad.

 

Wat zijn de kosten bij Erve Deperman?

Het peuternachtje kost 219 euro. Dit is inclusief overnachting, alle workshops, ontbijt, 1x lunch en 1x diner. Voor de lunch op vrijdag wordt een klein bedrag berekend of je mag het uiteraard zelf regelen. 

De prijzen van de kamers voor het weekend liggen tussen de 305 euro (bij gedeelde kamer) tot 425 euro per ouder-kind paar. Dit  verschil heeft te maken met luxe en eigen sanitair. Stuur me een mail of bel even om jouw voorkeur kamer door te geven.

Deze prijzen zijn inclusief overnachting, ontbijt, welkomsdiner en alle workshops. Er wordt nog een klein bedrag berekend voor de lunch en diner voor zaterdagavond. Jullie zijn ook vrij om dit zelf te regelen. 

 

Bij Atelier Dell'Arte zijn de prijzen verschillend. 295euro bij een gedeelde kamer, 345 euro voor een 2-persoonskamer en 395 euro voor een 3-persoonskamer. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, welkomstdiner en alle worskhops. 

Meld je nu aan!

 

Wie zijn wij?

Marieke Martens (organisatie):  Ouder-kind coach, Kindertolk, kinderyoga docent, trainer en dramadocent/therapeut

Maaike Volmer: Yoga en meditatie docent en holistisch therapeut