Een geheel verzorgd weekend voor moeder en dochter op een prachtige plek!

Weekend speciaal voor mama's en dochters  (VOL!)

23-24-25 maart 2018!

Ben jij op zoek naar een geheel verzorgd weekend samen met je dochter (6-12 jaar)?  Dan is dit echt iets voor jullie. 

Even quality time voor elkaar, leuke workshops zoals kinderyoga, theater en creatieve activiteiten. Ook is er ruimte voor coaching voor jou en/of je kind. We nemen de tijd om met je te gaan zitten en aandacht te besteden aan je vraag.  Naast dit alles is er uiteraard ook voldoende tijd om met andere kinderen te spelen en te kletsen met de moeders of juist even alleen met je dochter er op uit te trekken. 

Dit is jullie weekend; niets moet, alles mag!

 

Waar gaan we naar toe?

We zijn te gast bij Erve Deperman in Reutum. Deze prachtige, gerenoveerde boerderij is een monumentaal erfgoed en beschikt over verschillende kamers.

In de voormalige potstal zijn 5 royale boerderijkamers. De blauwe en de roze kamer bieden plaats aan 2 personen.  De groene en gouden kamer bieden plaats aan 4 personen. Deze kamers zijn zeer geschikt om te delen met een vriendin of goede bekende. De oranje kamer biedt plaats aan 4 personen. In deze kamer bevindt zich een schuifdeur waardoor er voldoende privacy is en gedeeld kan worden door moeders die elkaar niet kennen. De oranje kamer beschikt over een eigen koelkast. Verder zijn alle kamers uitgerust met een zitgedeelte, een douche en toilet, een haardroger en waterkoker (inclusief bijbehorende thee en koffie voor dagelijks gebruik). 

In de voormalige hooischuur zijn nog 3 kleinere kamers op de begane grond en op de bovenverdieping is er een tweepersoonskamer met eigen toilet en douche. Alle kamers zijn voorzien van luxe boxspring bedden, een eigen wastafel en in de hal is een keukenblok met koelkast voor het maken van thee, koffie of wat eten. 

In het voorhuis beschikken we nog over 3 twee-persoonskamers. Deze kamers delen een badkamer maar beschikken wel over een eigen wastafel. 

 

Wat gaat we doen?

Het weekend is jullie mini vakantie en daarom is het belangrijkste dat jullie samen genieten. Wij bieden verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten zijn gericht op samen doen, maar ook zullen er workshops of lessen gegeven worden die alleen voor de kinderen (denk aan kinderyoga, theater) of juist alleen voor de mama's zijn (denk aan yoga, meditatie). Bij alles geldt; niks moet, alles mag. 

Wanneer is deze mini vakantie?

Op vrijdag 23 maart ontvangen wij jullie vanaf 16:00 uur met een drankje en lekkers. We laten jullie kamer zien en hebben dan om ongeveer 18:00 uur een gezamelijk welkomsdiner. Vanaf de vrijdagavond tot aan de zondag middag zijn er diverse activiteiten, maar ook voldoende vrije tijd.  Op zondag 25 maart nemen we weer afscheid van elkaar en hopen we dat jullie een overgetelijk weekend hebben gehad.

 

Wat zijn de kosten?

De prijzen van de kamers liggen tussen de 305 euro (bij gedeelde kamer) tot 425 euro per moeder-dochter paar. Dit  verschil heeft te maken met luxe en eigen sanitair. Stuur me een mail of bel even om jouw voorkeur kamer door te geven.

Deze prijzen zijn inclusief overnachting, ontbijt, welkomsdiner en alle workshops. Er wordt nog een klein bedrag berekend voor de lunch en diner voor zaterdagavond. Jullie zijn ook vrij om dit zelf te regelen. 

 

 

Wie zijn wij?

Marieke Martens (organisatie):  Ouder-kind coach, Kindertolk, kinderyoga docent, trainer en dramadocent/therapeut

Maaike Volmer: Yoga en meditatie docent en holistisch therapeut

Valerie Martens

 

Hoe leuk is het om dit weekend te doen met mijn eigen moeder en dochter!

 

 

En de jongens dan?

Wij begrijpen heel goed dat de vaders of moeders met jongens zich gepasseerd kunnen voelen. Daarom organiseren wij in het voorjaar of begin zomer nog een weekend voor vaders of moeders, meisjes of jongens. Binnenkort meer concrete informatie.